Η πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro», έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα και οι αντιδράσεις είναι (ήδη) θετικές.

Από τα πρώτα λεπτά της προβολής την παράσταση έκλεψαν οι εντυπωσιακές εικόνες από τους Παξούς. Η ομορφιά και το υποκριτικό ταλέντο της πρωταγωνίστριας Κλέλιας Ανδριολάτου, η μοναδική Χάρις Αλεξίου που υποδύεται τη γιαγιά της αλλά και η Μαρία Καβογιάννη που εναλλάσσει με τόση άνεση το κωμικό με το δραματικό στοιχείο κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Στην Κύπρο η σειρά κάνει πρεμιέρα στον Alpha Κύπρου την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 22:30

Η υπόθεση της νέας σειράς «Maestro»

O Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Εκεί, θα γνωρίσει ανθρώπους βασανισμένους, που “σκεπάζουν” τον εφιάλτη που βιώνουν, από φόβο κι απόγνωση. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Το καστ είναι ξεχωριστό. Οι χαρακτήρες πολυδιάστατοι, με έντονα μυστικά και πάθη.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Οι αντιδράσεις στο twitter άρχισαν πριν ακόμα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο. Την περισσότερη προσοχή τράβηξε η σκηνοθεσία της σειράς, τα υπέροχα τοπία, η ομορφιά της ηθοποιού-«μούσας» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου, αλλά και οι ερμηνείες των: Μαρία Καβογιάννη και της Χάρις Αλεξίου.

Maestro

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ