Με ρίζες από την Αλεξάνδρεια, την Κύπρο και την Ελλάδα, ο ταλαντούχος ηθοποιός Σταύρος Λούρας που έκανε κοινό και τηλεθεατές να γελάσει, να συγκινηθεί και να ταυτιστεί με τους ρόλους τους, έρχεται στην «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ». Γιατί τον γεμίζει τόσο πολύ η αγάπη του κόσμου και ποια απώλεια σημάδεψε την ψυχή του; Μιλάει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και τις όμορφες στιγμές της ζωής του, κάνοντας αρχή από τη μεγαλύτερή του αγάπη. Το θέατρο…

Aπόψε στις 21:20 στον ΑLPHA Κύπρου, η Βασιλική Χατζηαδάμου υποδέχεται τον ηθοποιό που είναι ταγμένος να υπηρετεί το θέατρο, ενώ από τις πιο παλιές γενιές, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ιδιαίτερη συμμετοχή του στην ασπρόμαυρη σειρά «Οικογένεια Σολωμού».

Μεγάλωσε τρεις γενιές και συνεχίζει να εμπνέει μέχρι και σήμερα τους νέους με το ήθος, τις αξίες και το πάθος του για μελέτη και σκληρή δουλειά. «Ξυπόλυτα καμάκια», «Ο τελευταίος γυρισμός», «Οι Τάκκοι», «Σε φόντο κόκκινο», «Το Καφενείο» είναι μόνο μερικές από τις τηλεοπτικές παραγωγές μέσα από τις οποίες αγαπήθηκε από το κοινό, αλλά σε αυτή την «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» θα κάνει μια διαφορετική τηλεοπτική εμφάνιση.

Δεν θα ανέβει στη σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου Λευκωσίας για να ερμηνεύσει κάποιο ρόλο, αλλά για να αποκαλύψει τον Σταύρο στις πρόβες, τον Σταύρο πατέρα, τον Σταύρο που θα λατρεύει πάντοτε την τέχνη, τον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας!

Με ολοκαίνουργιο σκηνικό, ζωντανή ορχήστρα και συνεχή εναλλαγή θεματολογίας, η εκπομπή «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» δίνει ένα αλλιώτικο αέρα στο βράδυ της Κυριακής μας, γεμάτο εκπλήξεις, χιούμορ, ταλέντο και φαντασία!

Σε σκηνοθεσία Νάγιας Αντωνίου, όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει η μουσική εκπομπή που ανοίγει την πόρτα στην κυπριακή παράδοση και οι τηλεθεατές την απολαμβάνουν στην πιοcelebrityεκδοχή της!

«ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»: Απόψε στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ