Ο δημοφιλής ηθοποιός και συγγραφέας Λάκης Λαζόπουλος θα βρεθεί «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου. Μιλά για όλα σε μια εξομολογητική συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, «Άλλες γυναίκες φοράνε τώρα τα φουστάνια σου».

Την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 19:10, ο μοναδικός στο είδος του καλλιτέχνης, συγκλονίζει ακόμα και όταν περιγράφει την περιπέτεια υγείας και το θάνατο της συζύγου του, Τασούλας. Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του, αναφέρεται στους γονείς του, καθώς και στο γνωστό περιστατικό με το κότερο και τις απειλές κατά της ζωής του. Παράλληλα, ξεδιπλώνει προσωπικές σκέψεις του γύρω από τη σάτιρα, τη θέση του στη σημερινή κοινωνία και τους εορτασμούς που ήταν αφιερωμένοι στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET στον ALPHA» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Κάθε Κυριακή στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ