Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας σειράς του Alpha Κύπρου “Κάμπινγκ”

Σε ένα σκοτεινό τοπίο απεικονίζεται ο Μάριος Δημητρίου να περπατάει μόνος με ένα ρόπαλο στο χέρι

Τo “Κάμπινγκ” έρχεται στον Alpha Κύπρου από τη νέα σεζόν για να μας δώσει χαρά όντας μια σειρά που θα καθηλώσει΄το τηλεοπτικό κοινό με τις ανατροπές και το γέλιο που θα χαρίσει.

Πριν λίγες ώρες, το πρώτο teaser- trailer της σειράς κυκλοφόρησε και επίσημα και όπως θα δείτε μας αφήνει μια μυστηριώδης γεύση, πράγμα το οποίο ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αγωνία μας.

Σε ένα σκοτεινό τοπίο απεικονίζεται ο Μάριος Δημητρίου να περπατάει μόνος, έχοντας ένα αυστηρό βλέμμα γεμάτο θυμό και ενοχή και κρατώντας ένα ρόπαλο στο χέρι.

Δείτε το teaser-trailer:

Ποια είναι όμως η υπόθεση της σειράς;

Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας. Η υπόθεση του ΚΑΜΠΙΓΚ περιστρέφεται γύρω από τον καταπιεσμένο πρώην Λογιστή , Ιορδάνη Ιορδάνού (Φώτης Γεωργίδης) που αποσπώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με δόλιο τρόπο, μετακομίζει με τα δυο του παιδιά στο camping που διευθύνει ο πολύ μυστήριος Θαλής Μιλήσιος (Μάριος Δημητρίου). Όταν τον ανακαλύπτουν για το χρηματικό ποσό που απέσπασε , θα εκμεταλλευτεί τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Τάσο Αθάνατο (Γιώργος Ζενιος ) και την σύζυγο του Στέλλα Αθάνατου (Σοφία Καλλή) για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος. Η ηρεμία των κατοίκων του Κάμπινγκ ταράζεται με τις συχνές επισκέψεις της Αστυνομίας.