Για την νέα σειρά που ετοιμάζει με τον Ανδρέα Γεωργίου μίλησε ο Κούλλης Νικολάου στο Digital TV και στην εκπομπή “My Life” με την Κάλια Ελευθερίου.

Ο παραγωγός της “Γης της Ελιάς” που θα προβάλλεται στην Κύπρο από τον Alpha… αποκάλυψε πως πρόκειται για την πιο πολυδάπανη δουλειά που έχουν ετοιμάσει.

Λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως δεν πρόκειται να τον δούμε στην εν λόγω σειρά να συμμετέχει ως ηθοποιό, αλλά ούτε και τον Ανδρέα Γεωργίου.

O λόγος; Γιατί θέλει να αφιερωθεί λίγο περισσότερο στην οικογένεια, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου θα “συγκεντρωθεί” καθαρά στο σκηνοθετικό κομμάτι. Πέραν από αυτό, θέλουν να γίνονται κάθε χρόνο αλλαγές, ώστε να μην το συνηθίσει ο κόσμος.

Όπως ανέφερε:

“Είναι η πιο πολυδάπανη και σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει ποτέ, είναι γυρίσματα άνευ προηγουμένου, πρόκειται για διαδικασίες που θα δούμε πρώτη φορά, μια ανανέωση εκπληκτική ως προς την σκηνοθεσία, την εικόνα, το κάστινγκ κ.τ.λ. Έχει ένα πολύ δυνατό και αλλιώτικο σενάριο από την Βάνα Δημητρίου. Δεν θα έχω εγώ ρόλο. Νομίζω με βαρέθηκε ο κόσμος. Δεν είναι καθαρά δίκη μου επιλογή. Είναι μια επιλογή που έχουμε. Δεν γίνεται σε κάθε σειρά. Ούτε ο Ανδρέας θα παίζει. Ο Ανδρέας αφιερώθηκε 1000% στη σκηνοθεσία. Είμαι τραβηγμένος λίγο πίσω. Έχω μωρά που είναι σε κρίσιμη ηλικία. Σε 10-15 μέρες αρχίζουμε εντατικά γυρίσματα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ