Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου για την εκπομπή ‘’Με αγάπη Χριστιάνα’’, παραχώρησε ο Κύπριος ηθοποιός Κώστας Σχονιού. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο ηθοποιός μιλάει για την 37χρονη καριέρα του, για το ”ψώνιο” να γίνει γνωστός και για την παιδική σκηνή, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα του.

O γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την περίοδο που θεωρούσε ότι ήταν γνωστός και πως αυτό επηρέασε την καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι «Δεν ξέρω αν ήταν ψώνιο να γίνω γνωστός, νόμιζα ότι ήμουν γνωστός, ενώ δεν με ήξερε ψυχή». Αυτή του η πεποίθηση ήταν που τον έκανε να αρνηθεί και πρόταση για δουλειά με πασίγνωστα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου, θεωρώντας ότι τα λεφτά δεν ήταν καλά. Όπως λέει, «Είχα πρόταση να δουλέψω με Ψάλτη, Χρονοπούλου και Βαλσάμη σε μια επιθεώρηση και διαφώνησα στα λεφτά γιατί νόμιζα ότι ήμουν φίρμα».

Ο Κώστας Σχοινιού δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στον ”Νικολάκη”, έναν ρόλο που θυμάται με αγάπη. Ο ηθοποιός,μάλιστα, αποκαλύπτει και ποιος ήταν ο λόγος που δεν ασχολήθηκε πολύ με την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ