Ο Γιώργος Ματσάγγος, ο γνωστός αστρολόγος, είχε προβλέψει την τηλεοπτική μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη, στις προβλέψεις του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha, λήγει τον Ιούνιο και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία τους δεν θα ανανεωθεί. Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει ήδη ανακοινώσει στο σταθμό της πρόθεσή της να μην υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας τους και μένει να δούμε αν θα μετακομίσει σε κάποιο άλλο κανάλι ή θα αποχωρήσει για ένα χρονικό διάστημα από την τηλεόραση.

Ο Γιώργος Ματσάγγος, στις προβλέψεις του που δημοσιεύονται στο περιοδικό Τηλεθεατής είχε προβλέψει την μετακίνηση της γνωστής παρουσιάστριας.
Συγκεκριμένα στην πρόβλεψή του είχε αναφέρει:

Το 2019 ήταν μία χρονιά “συνέχειας του 2018 για την Ελένη. Παρόλο που ο πλανήτης των αλλαγών, ο Ουρανός πέρασε απέναντι της, στο ζώδιο του Ταύρου, δεν έδειξε σημάδια μεγάλης αλλαγής για την ωραία Ελένη, που λίγο – πολύ κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο, με τα νούμερα τηλεθέασης ελαφρώς πιο ανοδικά λόγω του Δία στον Τοξότη, που της έκανε ένα ελπιδοφόρο τρίγωνο με τον ωροσκόπο της. Ωστόσο, η “μυρωδιά” της μεγάλης αλλαγής γίνεται πιο έντονη στη διάρκεια του 2020, καθώς ο Ουρανός θα περάσει για τρίτη φορά σε αντίθεση με από το γενέθλιο ήλιο της, στον Σκορπιό. Κάτι νέο φαίνεται να ξημερώνει για τη γλυκιά παρουσιάστρια, που ίσως και εκείνη να το γνωρίζει ή ακόμα και να το επιδιώκει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ