Είναι αλήθεια!

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Emily in Paris” είναι γεγονός!

Το πολύ επιτυχημένο σίριαλ του Netflix, θα ξεκινήσει γυρίσματα άμεσα καθώς πήρε το πράσινό φως για δεύτερη σεζόν. Η πρωταγωνίστρια Lily Collins, ανακοίνωσε τα νέα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων έγραψε: “Το δύο είναι καλύτερο από το ένα” ανακοινώνοντας έτσι το δεύτερο μέρος που έρχεται. Η 31 έτους Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο ευχαρίστησε τους εκατομμύρια φαν της για την στήριξη και την αγάπη τους αλλά και για τα χιλιάδες σχόλια που λαμβάνει καθημερινά σχετικά με το συνολικό αποτέλεσμα.

Το σίριαλ στην αρχή είχε αντιμετωπισθεί με δυσπιστία, εξαιτίας της ομοιότητας του με το πρωτοπόρο “Sex and the city”.

Παρόλα αυτά από την πρώτη στιγμή προβολής του κατάφερε να πατήσει γερά στα πόδια του και να αποκτήσει γρήγορα φανατικό κοινό με την Πατρίσια Φίλντς να δίνει για ακόμα μια φορά τον καλύτερο της εαυτό. Η πρωταγωνίστρια είναι συγκλονιστική σχεδόν άψογη με την μυθική fashion expert και σχεδιάστρια μόδας, να ξεπερνά τον εαυτό της και να φέρνει έναν άλλο αέρα στην σειρά. Οι κομψές δημιουργίες και τα σύνολα που συνδύασε αρμονικά και ανατρεπτικά μεταξύ τους αξίζουν όλη την κουβέντα που έχει ξεκινήσει γύρω από τα outfit της Emily αλλά και της παρέας της.

 

View this post on Instagram

 

Inspired by the best. Audrey moment a la @emilyinparis…

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Η Πατρίσια Φίλντς δήλωσε ότι υπάρχει επιρροή από το “Sex and the city”, ενώ για την πρωταγωνίστρια εμπνεύστηκε για να χτίσει το στυλ της, από μία μυθική γυναίκα την Audrey Hepburn. Ρούχα από την σειρά Chanel Cruise 2020, Ganni, Kenzo, MSMG, Stephane Rolland, είναι μόνο κάποια από τα τόσα ιδιαίτερα και ξεχωριστά σύνολα που θα δείτε να φοράει η πρωταγωνίστρια.

 

Σύμφωνα με τον παραγωγό της σειράς δεν είναι σίγουρο εάν το δεύτερο μέρος της σειράς θα διεξαχθεί στο Παρίσι, καθώς υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να δούμε την πρωταγωνίστρια σε ένα τουρ στην Ευρώπη. Οι φαν της σειράς αναμένουν με ανυπομονησία.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ