Με ένα αφιέρωμα σε έναν σπουδαίο άνθρωπο παγκόσμιας εμβέλειας επανέρχονται απόψε οι 24 ΩΡΕΣ.

Σε μια κατάθεση ψυχής ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Κακογιάννης συναντά τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και την ομάδα της εκπομπής.

Πολυτάλαντος, ασυμβίβαστος, πολυβραβευμένος και κυρίως ένας άνθρωπος με ατόφια ψυχή, έρχεται στις 24 ΩΡΕΣ και μας παρουσιάζει γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Από το “καταφύγιο” του στη Λεμύθου, ο Κώστας Κακογιάννης μας μιλά για τη ζωή, τα βιώματα, τις επιτυχίες και την καθημερινότητα του ενώ παράλληλα καταθέτει τις απόψεις του για τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας που ζούμε και μιλά για την κρίση αρχών και αξιών.

Ταυτόχρονα μας μιλά για το μεγαλείο και τη δύναμη της μουσικής η οποία είναι χαραγμένη σε κάθε του κύτταρο με τις συνθέσεις του να μαγεύουν στο άκουσμα τους.

Η συνεργασία με επώνυμους καλλιτέχνες, οι παγκόσμιες βραβεύσεις, η προσφορά στο Θέατρο, στην Τηλεόραση και τον Κινηματογράφο, η φιλανθρωπία αλλά και η πτυχή του ως καθηγητής της Σχολής Μιτσή.

Πως βίωσε την εμπειρία με τον κορωνοϊο, γιατί “επιμένει” να ζει μακριά από τα αστικά κέντρα, ποια η σχέση του με τη φύση και ποιοι οι στόχοι του για το μέλλον.

Στην εκπομπή μιλά επίσης και ο στιχουργός Πάμπος Κουζάλης με τον οποίο έχουν ιδρύσει στη Λεμύθου τον μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό οργανισμό “Παράκεντρο”.

Πρόσφατα ο Κώστας Κακογιάννης βραβεύθηκε από τον ΘΟΚ ως “Δημιουργός της Χρονιάς” και χάρισε το ποσό των 3 χιλιάδων ευρώ που έλαβε με σκοπό να στηριχθούν άνθρωποι του πολιτισμού οι οποίοι περνούν δύσκολα λόγω της πανδημίας.

Δείτε το trailer:

24 ΩΡΕΣ: Απόψε στις 21:20 από τον Alpha Κύπρου και σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ