Εκπλήξεις, επιτυχημένες ερμηνείες, θέαμα και αγαπημένες παρουσίες ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία του χθεσινού μεγάλου τελικού του “Just the 2 of us”.

Οι νικητές δεν μας εξέπληξαν, αφού είχαν μια σταθερή και ανοδική πορεία από την αρχή του σόου. Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξίαρχος. Το αγαπημένο ζευγάρι άφησε στη δεύτερη θέση το δίδυμο Βίκυ Χατζηβασιλείου – Κώστα Καραφώτη και στη τρίτη τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Χαρά Βέρρα.

Οι συμμετέχοντες ερμήνευσαν από τρία τραγούδια, όμως αυτοί που έκαναν την διαφορά σε κοινό και επιτροπή ήταν η Κόνι με τον Τάσο, αφού η διαφορά σε πόντους ήταν αρκετή. Αξίζει να σημειωθεί, πως το έπαθλο ήταν ένα συμβολικό βραβείο, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για αγορά θερμοκοιτίδων νεογνών, καθώς και στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» για το έργο κατά του COVID-19.

Μία ακόμα ξεχωριστή στιγμή του τελικού, ήταν η στιγμή που ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης, αποκάλυψε πως τον Οκτώβριο θα ακολουθήσει και νέος κύκλος του δημοφιλούς σόου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ