Ιωάννα Μαλέσκου: “Χθες δέχτηκα μία άκρως σεξιστική επίθεση, απόλυτα προσβλητική για όλες τις γυναίκες…”

Η αυστηρή απάντηση στην Παπαγεωργίου και στα σχόλια που θεώρησε σεξιστικά

Η χθεσινή εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της «Love It» σχολιάστηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τους συνεργάτες της, με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

«Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Πού θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12:00; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ, να πας κάπου αλλού!», είπε μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Pop Up» φαινόταν να καλυπτόταν το μπούστο της παρουσιάστριας με εφέ θόλωσης.

Σήμερα, η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε μία αυστηρή απάντηση στα σχόλια που ακούστηκαν, μέσα από την εκπομπή της. «Άλλα βλέπουμε το βράδυ, άλλα ακούμε το μεσημέρι. Πρωί, μεσημέρι βράδυ δεν έχει σημασία τι φοράμε, αλλά τι λέμε. Κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντάω και δεν αναλώνομαι σε σχόλια και σε κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες, επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Είναι άσχημα. Χθες δέχτηκα μία επίθεση. Μία επίθεση άκρως σεξιστική. Απόλυτα προσβλητική για όλες τις γυναίκες…