Φινάλε για την εκπομπή “Pop Up” της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Η παρουσιάστρια επιφύλαξε για τους τηλεθεατές… μια άκρως καλοκαιρινή εκπομπή με μπόλικο τραγούδι, χορό και κέφι. Έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν, αγκαλιάστηκαν και στο τέλος της εκπομπής… μας χάρισαν μια άκρως συγκινητική εκπομπή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τους συντελεστές, τους συνεργάτες της, την Έλενα Χριστοπούλου, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί και ένα δημόσιο “ευχαριστώ” στον Snik. Μετά τoν φημολογούμενο χωρισμό, πρόκειται για την πρώτη αναφορά που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρεται στον καλλιτέχνη και δεν με έτσι, τρυφερά λόγια.

Όπως ανέφερε:

“Θα ευχαριστήσω όλους εσάς! Θα σας πω ότι έλειπα πάρα πολλά χρόνια, γύρισα, ένα κορίτσι μόνο του. Η εικόνα που βλέπετε είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα. Και όταν βλέπατε έτσι ένα όμορφο Instagram, υπήρχε ένα κορίτσι πίσω με πέντε ευρώ στην τσέπη, μισά μισά με την Έλενα Χριστοπούλου

Λοιπόν, με αφορμή το σήμα της αρχής, το τραγούδι που ακούσαμε και ακούμε κάθε φορά που ξεκινάει η εκπομπή, θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη. Στον Snik, όπως τον γνωρίζεται εσείς, που μπήκε στη διαδικασία, άνοιξε το στούντιο του, που έφερε τους μουσικούς παραγωγούς, που το έζησε από την αρχή, με άφησε να το τραγουδήσω. Κατέληξε κάπως σαν κλαρίνο – μπουζούκι μπορώ να πω, οπότε μας έκανε τη χαρά να το πει ο ίδιος. Είναι όντως το τραγούδι του Snik. Ευχαριστούμε Σνίκαρε. Σ’αγαπάμε”

Μήπως το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί; Οι εν λόγω δηλώσεις και το σημερινό follow του τράπερ στην παρουσιάστρια… κάτι σημαίνουν!

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ