Αποκαλύφθηκε και το δεύτερο ζευγάρι που θα λάβει μέρος!

H αποκάλυψη έγινε σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή “Pop Up” και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πρόκειται για τον γνωστό Instagramer Άγγελο Κατσιλιανό ή άλλως “katsi22” και τη σύντροφό του Μαριάννα Λούκα. Το ζευγάρι είναι ενάμιση χρόνο μαζί, ο Άγγελος είναι 28 ετών, ενώ η Μαριάννα 20, οι δυο τους κατάγονται από την Κέρκυρα, αλλά πλέον κατοικούν στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος, έχει μεγάλη απήχηση στα social media με πάνω από 160 χιλιάδες followers ενώ πρόσφατα έκανε giveaway ένα… σπίτι!

Η Μαριάννα σπουδάζει παιδαγωγικά, ενώ ο Άγγελος ασχολείται με τα social media. Όπως δήλωσαν on camera, εάν κερδίσουν θέλουν να ανοίξουν ένα μαγαζί με καφέ και brunch.

https://www.instagram.com/p/CHso5ykHeIM/

https://www.instagram.com/p/CJVlDq7FgZi/

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

Σύμφωνα με το concept, δώδεκα ζευγάρια θα προσπαθούν να αποδείξουν ότι η αγάπη μπορεί να νικήσει. Οι συμμετέχοντες θα μένουν σε μια υπερπολυτελή βίλα και κάθε εβδομάδα θα πρέπει να αποδεικνύουν πόσο δυνατή είναι η αγάπη τους μέσα από δοκιμασίες που θα τους φτάσουν στα όριά τους. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες ημέρες ενώ το casting θα αποτελείται από ζευγάρια που θέλουν να δοκιμαστούν ανεξάρτητα από τον καιρό που είναι μαζί ή αν είναι παντρεμένα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ