Με μια ανατροπή ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάσης του bootcamp του GNTM, καθώς ένα από τα υποψήφια μοντέλα που πολλοί θεωρούσαν μεγάλο φαβορί, βρέθηκε σε ένα τεράστιο δίλημμα.

Ο λόγος για τον Ιάσονα Λάιο, που παρά το γεγονός ότι τα πήγε εξαιρετικά στη δοκιμασία και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε το “εισιτήριο” για το σπίτι, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσονας προσέγγισε τους 4 κριτές και τους ανακοίνωσε πως έχει δεχτεί μια πολύ σημαντική πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό, που θα του ανοίξει πολλές πόρτες.

Ο ίδιος αποφάσισε να δεχτεί τελικά αυτήν την πρόταση και να αποχωρήσει από το GNTM.

Το μοντέλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Breakfast@Star, όπου μίλησε για την εμπειρία του αυτή, αλλά και την οικειοθελή του αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας.

Όπως ανέφερε:

“Έφυγα οικειοθελώς γιατί, όπως είπα και στους κριτές, είχα κλείσει κάτι πολύ μεγάλο στο εξωτερικό. Κλείστηκε εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δε μπορούσα να το αφήσω. Είναι δουλειά παγκόσμιας εμβέλειας. Πήγα και το έκανα στις αρχές Ιουλίου, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ το GNTM. Εκτίμησα πολλά πράγματα. Δε δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση. Εργάζομαι ως μοντέλο 7 χρόνια. Είναι η κύρια δουλειά μου. Θεωρώ πως η απόφαση που πήρα για να αποχωρήσω ήταν η καλύτερη. Τα περισσότερα παιδιά δεν ένιωσα πως προτιμούσαν να φύγω”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ