Στις 13 Φεβρουαρίου η μουσική έγινε αγάπη…

Σε μια υπέροχη μουσική εκπομπή με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που μεταδόθηκε από τον Αlpha Κύπρου, το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και με την εισφορά του στήριξε το πολυδιάστατο έργο του.

«Οι συμπολίτες μας, για ακόμα μια φορά, άνοιξαν μια μεγάλη αγκαλιά για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου» ανέφερε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κ. Μαρία Ιωαννίδου. «Παρά τις όποιες δυσκολίες, νιώθουμε δυνατοί γιατί γνωρίζουμε ότι η κυπριακή κοινωνία θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας, ώστε να μπορούμε να μένουμε προσηλωμένοι στη φιλανθρωπική μας αποστολή και να συνεχίζουμε την απρόσκοπτη προσφορά υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας σε χιλιάδες ασθενείς και μέλη των οικογενειών τους».

«Αυτή η βραδιά δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη χορηγία της Lidl Κύπρου» επεσήμανε η κ. Ιωαννίδου η οποία πρόσθεσε ότι εκτός από την πλήρη κάλυψη του επισιτιστικού προγράμματος του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας ‘Αροδαφνούσα’, η Lidl Κύπρου φέτος «υιοθετεί» και ένα δωμάτιο στο Κέντρο, καλύπτοντας τα λειτουργικά του έξοδα. «Η Lidl Κύπρου είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη που μας δείχνουν από το 2013».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου λάμβανε εισφορές από φίλους και υποστηρικτές του Συνδέσμου, τους οποίους ευχαριστεί θερμά. Ευχαριστίες, επίσης, απευθύνει και προς τους μεγάλους δωρητές της βραδιάς: Κύπρος και Έλενα Τσέντα, NIPD Genetics Κλινικά και Μοριακά Εργαστήρια, APS Debt Servicing Cyprus Ltd, KRESTON Ioannou & Theodoulou, Michael Kyprianou & Co LLC, ΚΟΝΕ Elevators Cyprus, EY Κύπρου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, AGP Law Firm | A.G. Paphitis & Co. LLC,Cyproman Services Ltd. & Cyprofund Administration Services Limited, Deloitte, Hermes Airports, KPMG στην Κύπρο, Rockland Oneill Development, Swarovski, Symeonides Group of Companies, Thermomix, VTT Vasiliko Ltk (VTTV), MOI Worldwide, e-marpro.

Οι εισφορές προς τον Σύνδεσμο συνεχίζονται μέσω της ιστοσελίδας του στο www.anticancersociety.org.cy ή μέσω sms στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)3 για εισφορές 3 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ