Μια συνέντευξη στο «Pop Up» παραχώρησε η Μαριάννα Πουλμέντη και μίλησε για την προσπάθεια που κατέβαλε, ώστε να χάσει 30 κιλά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι από 106 κιλά που ζύγιζε πλέον είναι στα 79 κιλά.

«Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα έχω φτάσει τα 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αρχικά, δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου. Ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά», ανέφερε για αρχή.

Μαριάννα Πουλμέντη MasterChef 2

Παράλληλα, μίλησε για τον τρόπο που το κατόρθωσε και εξήγησε ότι δεν ήταν κάτι που συνέβη εύκολα: «Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν γίνεται να τα χάσεις μέσα σε μια μέρα. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση. Για έναν ολόκληρο μήνα έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα και δεν έπεφτα γραμμάριο. Αλλά δεν έπεσα, ήταν μπλοκαρισμένος ο μεταβολισμός».

Τέλος, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο μπήκε σε αυτήν τη διαδικασία: «Έχασα κιλά πιο πολύ για να νιώθω εγώ καλά και να μπορώ να φοράω τα ρούχα που μου αρέσουν. Αντιμετώπισα και ένα πρόβλημα υγείας και πείσμωσα πιο πολύ. Τώρα που έκανα τις εξετάσεις μου και ήταν καλύτερες και ο γιατρός μου ενθουσιάστηκε και εγώ ενθουσιάστηκα».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα και αν τελικά το MasterChef τη βοήθησε!

Μαριάννα Πουλμέντη MasterChef 3

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ