Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open Tv, με τίτλο «Ευτυχείτε». Είναι γνωστό ότι οι δύο παρουσιάστριες δεν διατηρούν ιδιαίτερα καλές σχέσεις ενώ όσες φορές έτυχε να συναντηθούν σε κάποιο event, απέφυγαν να μιλήσουν. Οι δύο παρουσιάστριες θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους on air.

«Το εκτιμώ πάρα πολύ που ήρθες σήμερα. Γιατί δεν πίστευα ότι θα έρθεις», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ αμέσως μετά τη ρώτησε: «Τι έχεις μαζί μου»; Η Κωνσταντίνα που το Σάββατο βράδυ αποχώρησε από το «Just the 2 of Us» απέφυγε να απαντήσει:  «Καλέ τίποτα!». Στη συνέχεια της συζήτησης η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να επαναφέρει το θέμα της σχέσης τους.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο παρουσιαστών εξελίχθηκε ως εξής:

Κωνσταντίνα: Κι εγώ άκουσα πράγματα ότι μας παίζατε αναγκαστικά λόγω του J2US και ότι δεν έχετε όρεξη να μας ξαναπαίξετε. Κι άλλα χοντρά πράγματα, αλλά εγώ έχω μνήμη χρυσόψαρου, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Κατερίνα: Ποια είναι αυτά τα χοντρά;Κωνσταντίνα: Αυτό δεν είναι ωραίο να το λες για κάποιον, ότι αναγκαστικά θα παίξεις.
Κατερίνα: Είπα εγώ κάτι τέτοιο στον αέρα;
Κωνσταντίνα: Βεβαίως. «Αναγκαστικά την παίζουμε την κοπέλα, την συμπαίκτρια του Ζώτου».
Κατερίνα: Κωνσταντίνα εσύ αγνοείς τον ρεπόρτερ.
Κωνσταντίνα: Εγώ είπα να κάνουμε κοινές δηλώσεις.
Κατερίνα: Δεν μπορεί να κάνεις δηλώσεις σε άλλα κανάλια και να αγνοείς τον ρεπόρτερ μας…

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ