Η Εριέττα ήταν η κοπέλα που αποχώρησε από το “The Bachelor” και καλεσμένη στο “Καλύτερα δε Γίνεται” μίλησε για την εμπειρία της, για τις ατάκες που έγιναν viral, για το “ραντεβού” με τον Παναγιώτη μετά το παιχνίδι ενώ αποκάλυψε και ποια συμπαίκτρια της επιθυμεί να κερδίσει.

Για την αποχώρησή της: “Δεν περίμενα να αποχωρήσω. Ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου. Ήμουν σίγουρη πως θα είμαι νικήτρια. Έβλεπε τι γινόταν με τις άλλες αλλά προσπαθούσα να μη δίνω σημασία. Να βάλω ένα τείχος. Είχα βγει τα λιγότερα ραντεβού με τον Παναγιώτη, αλλά τα δικά μου ήταν τα πιο ξεχωριστά”.

Για τις ατάκες της που έγιναν viral, η ίδια είπε“Στην Αθήνα έχω έρθει τρεις φορές. Που να ξέρω που είναι ο ναός του Ποσειδώνα; Κάποιος που είναι από την Αθήνα, ξέρει που είναι κάποια μέρη στη Θεσσαλονίκη; Αυτό με τον… Ρομπέρτο των Δασών νομίζω πως είναι βιβλίο για αγόρια. Που να το ξέρω;”

Για τις συμπαίκτριες της είπε: “Όλες που είναι σπίτι με συγχύζουν το ίδιο, εκτός από τη Σία και τη Νικολέττα. Τις άλλες τις βάζω στο ίδιο σακί. Η Αντζελίνα είναι η μόνη που μπορεί να μαλώνουμε και μετά να τα ξαναβρούμε. Με τις άλλες απλά καμία επαφή. Δε θέλω να ασχολούμαι μαζί τους. Θεωρώ πως η Σία ταιριάζει στον Παναγιώτη. Εκτός από το ότι είναι θεά, έχει και άλλο τρόπο σκέψης. Δίπλα στον Παναγιώτη οι δυο τους είναι σαν χολιγουντιανό ζευγάρι. Ας επιλέξει τη Σία, αλλά θα τους χωρίσω εγώ μετά. Ο Παναγιώτης νομίζω πως τα έχει όλα. Είναι ο τέλειος άντρας, είναι Θεός. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στην οικογένειά του για τον τρόπο που τον μεγάλωσε. Εγώ του βγάζω το καπέλο. Και για αυτό στενοχωρήθηκα που έφυγα”.

Για τα μελλοντικά σχέδια: “Μέχρι στιγμής απλά κρατάω πολύ όμορες σκέψεις στο μυαλό μου. Είμαι πάντα θετική και αισιόδοξη. Εγώ θα τον περιμένω τον Παναγιώτη. Το λέω και το δηλώνω. Αν δε τα βρούμε στον ερωτικό τομέα, εγώ δεν έχω θέμα να είμαστε φίλοι. Γιατί από τη ζωή μου δεν θέλω να τον χάσω. είναι πολύ σημαντικός για μένα. Επαγγελματικά θα ήθελα να γίνω ηθοποιός, έχω προσόντα να γίνω”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ