Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης, από τον τρόπο που διαψεύστηκε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινού» σχετικά με τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου. Οι πληροφορίες της εκπομπής ανέφεραν ότι ο γάμος της τηλεοπτικής «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες» επρόκειτο να γίνει την περασμένη Παρασκευή, στο νησί από όπου κατάγεται η ηθοποιός, στη Σύρο. Η πρώτη διάψευση ήρθε από την μητέρα του σκηνοθέτη και ηθοποιού, Γιώργου Παπαγεωργίου, Φιλαρέτη Κομνηνού. Αμέσως μετά, η Δανάη Μιχαλάκη, διέψευσε με τη σειρά της το ρεπορτάζ του «Πρωινού» στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Κάτι άκουσα ότι παντρεύομαι τον Ιούνιο, δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω», είπε η νεαρή ηθοποιός.

Θα γίνει ο γάμος τον Αύγουστο τελικά; «Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες. Μάλλον ο γάμος θα γίνει τέλη καλοκαιριού. Στην Αθήνα σε κλειστό κύκλο», απάντησε η ηθοποιός.

Μάλιστα διέψευσε και τις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Δεν είμαι έγκυος», απάντησε.

Φαίη Σκορδά: «Η γλυκύτατη Δανάη επέλεξε ένα άλλο κανάλι να τοποθετηθεί γιατί ίσως αυτό της ταιριάζει»

Οι δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη φαίνεται ότι ενόχλησαν τη Φαίη Σκορδά, που κατά τη διάρκεια των προβλέψεων της Λίτσας Πατέρα, έκανε μία παρένθεση και αναφέρθηκε στο θέμα. «Είχαμε πει ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ για το πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι. Δεν τρελαθήκαμε ξαφνικά και βγήκαμε την Πέμπτη το πρωί με χαρά και με ωραίες ευχές για να πούμε για το γάμο», είπε η Φαίη.

Και πρόσθεσε: «Προφανώς για το πούμε την Πέμπτη, με όλη την καλή μας πρόθεση, γιατί αυτή δεν θέλω να αμφισβητείται, είχαμε μία πληροφορία από το κανάλι. Μας ήρθε αυτή η πληροφορία από το κανάλι λοιπόν που μας είπε ότι η Δανάη παντρεύεται. Μάλιστα, ρωτήσαμε: ”Να το πούμε;” Μας λένε ευχάριστη είδηση είναι, πείτε το. Η πληροφορία ήρθε από ανθρώπους που θα ήταν στο γάμο...Πήρε μία έκταση γιατί η γλυκύτατη Δανάη επιλέγει ένα άλλο κανάλι να τοποθετηθεί γιατί ίσως αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω. Οφείλω να πω ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση. Ούτε θα στέλναμε κάμερα…Για εμένα ισχύει η πληροφορία. Ότι δεν έγινε ο γάμος είναι άλλο θέμα. Άκουσα διάφορα σενάρια και δεν θέλω να επεκταθώ. Δεν είμαστε τρελοί ξαφνικά να πούμε κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να αμφισβητείται η πρόθεσή μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ