Την τηλεοπτική τους επιστροφή ετοιμάζουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου υπογράφοντας μια καινούργια σειρά και όπως φημολογείται πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Δέσποινα Βανδή!

Πρόκειται για τις “Μοδίστρες”, οι οποίες αναφέρονται στη ζωή τριών αδελφών που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για εκείνες, αφού χωρίς να το θέλουν θα μπλεχτούν με τον υπόκοσμο και θα έρθουν αντιμέτωπες κωμικοτραγικές καταστάσεις. Για ακόμη μια φορά, τρεις γυναίκες αποτελούν τους κεντρικούς χαρακτήρες της εβδομαδιαίας σειράς την οποία ετοιμάζουν οι καταξιωμένοι σεναριογράφοι.

Μέχρι στιγμής το γνωστό δίδυμο έχει γράψει 7 επεισόδια, ενώ η σειρά θα αποτελείται από 30. Επίσης, ακόμη δεν έχουν μπει σε κύκλο επαφών με κανάλια, αν και μερικά έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να εντάξουν την σειρά στο πρόγραμμα τους..

Φαίνεται όμως, πως ήρθε η ώρα για η Δέσποινα Βανδή να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο γκεστ στη σειρά “Δυο Ξένοι”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ