Λίγα εικοσιτετράωρα μένουν μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα του ”Σασμού” στον ALPHA Κύπρου και η β’ σεζόν έρχεται ανατρεπτική και με μεγάλες εξελίξεις για να συναρπάσει το κοινό! Η πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς έρχεται την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να συναντήσει την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, που υποδύεται την ”Αργυρώ” του ”Σασμού” και έδωσε μια μικρή γεύση τόσο για τις εξελίξεις της σειράς όσο και για τα παιδικά της χρόνια και την προσωπική της ζωή στην εκπομπή ”Με αγάπη Χριστιάνα”

Μεταξύ αλλων, η Χριστίνα-Χειλά Φαμέλη δήλωσε ότι «δεν ξέρει αν ποτέ θα είναι η Αργυρώ ευτυχισμένη». Παράλληλα, καποια από τα γυρίσματα της σειράς γίνονται στο πατρικό σπίτι της ηθοποιού, στο σπίτι που μεγάλωσε. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, ”Στην αρχή υπήρχε μια συναισθηματική φόρτιση γιατί έχω χάσει και την μητέρα μου, το σπίτι δεν είχε τόσο ζωή… Με τα γυρίσματα συγκινήθηκα γιατί ξαναείδα το σπίτι γεμάτο, ήταν πολύ συγκινητικό”.

Δείτε τη Χριστίνα-Χειλά Φαμέλη σε αποκαλύψεις για το Σασμό και τη ζωή της:

Σασμός: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες που θα δούμε στη β’ σεζόν

«Σασμός»: Αυτό είναι το νέο τραγούδι που θα ακούσουμε στην πρεμιέρα του β΄κύκλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ