Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή «Pop Up», μίλησε στο «Πρωινό» και στη Μαίρη Αρώνη για το τηλεοπτικό της μέλλον και το συμβόλαιό της με τον Alpha, αλλά και για τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει το Dancing with the stars.

Για το συμβόλαιό της και πώς θα διαμορφωθεί για το μέλλον, δήλωσε: «Δεν γνωρίζω κάτι ακόμη. Δεν έχουμε κάνει συζήτηση. Δεν γνωρίζω πότε γίνονται αυτά», είπε, ενώ για το Dancing with the stars ανέφερε: «Είμαι στον Alpha και τιμάω το συμβόλαιό μου οπουδήποτε κι αν είμαι και το γνωρίζουν όσοι έχουν δουλέψει μαζί μου. Τα συμβόλαια είναι για να μένουν κρυφά κι είναι πράγματα που δεν τα συζητάς δημόσια. Δεν το θεωρώ σωστό. Ο σταθμός είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο. Εγώ είμαι απλά μια παρουσιάστρια κι όχι κάτι παραπάνω από αυτό».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha

 

Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στον Snik, λέγοντας ότι την παρακολουθεί στην εκπομπή αλλά δεν της κάνει παρατηρήσεις. Σε ερώτηση για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, δήλωσε: «Πόσες καινούργιες αρχές να κάνεις; Αργά-αργά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ