Οι οντισιόν του “X-Factor” στην Κύπρο έχουν αρχίσει… από σήμερα το πρωί.

Τα πρώτα ταλέντα έφτασαν στο Rise Hotel στην Λάρνακα από σήμερα το πρωί, για να εγγραφούν και να περάσουν από ακρόαση, διεκδικώντας να ζήσουν το όνειρο και να συμμετέχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά talent shows τραγουδιού στον κόσμο.

Οι ακροάσεις συνεχίζονται μέχρι και απόψε το βράδυ… ενώ θα πραγματοποιηθούν και αύριο στο ίδιο μέρος από τις 10:15 το πρωί.

Το HELLO! Cyprus “τρύπωσε” στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και κατέγραψε τα πρώτα στιγμιότυπα, δείχνοντας μας μερικούς από τους Κύπριους υποψήφιους τραγουδιστές που φιλοδοξούν να αρχίσουν μέσα από το “Χ-Factor” μια καριέρα στο τραγούδι.

Δείτε φωτογραφίες:

Η εντυπωσιακή σκηνή του “X-Factor” φωτίζεται ξανά στο με μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, καταξιωμένους κριτές και συναρπαστικές guest εμφανίσεις, προσκαλώντας σόλο καλλιτέχνες και μπάντες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αλλάξουν τη ζωή τους.

ToΧ-Factor”, το μακροβιότερο μουσικό talent show με παγκόσμια απήχηση, έρχεται στο στον ALPHA Κύπρου και αναζητά τον επόμενο σούπερ σταρ σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ