Για τρίτη σεζόν… επιστρέφει το “J2US” με τον Νίκο Κοκλώνη μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Οι κριτές θα παραμείνουν οι ίδιοι και σε λίγο θα πάρουν θέσεις για να “κρίνουν” τις φωνητικές τους ικανότητες αγαπημένους επώνυμους της Ελληνικής showbiz. Τα ονόματα έχουν κλείσει και ανάμεσα σ’ αυτούς φαίνεται πως θα είναι και ένας αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο show θα βρίσκεται και ο Κύπριος ταλαντούχος ηθοποιός, Μαρίνος Κόνσολος και λίαν συντόμως θα το απολαμβάνουμε σε ένα εναλλακτικό ρόλο, αυτό του τραγουδιστή και show man.

Το γεγονός αποκάλυψε ο Κώστας Καρνάκης, μέσα από την σημερινή εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” (χωρίς αν επιβεβαιώνεται από τον ίδιο αλλά μαε τις συζητήσεις να είναι σε προχωρημένο στάδιο και να έχουν δώσει τα “χέρια”), και ήταν κάτι που εξέπληξε θετικά την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τους συνεργάτες της.

Ο Μαρίνος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς σε Ελλάδα και Κύπρο, ταλαντούχος με μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση και επιτυχημένη παρουσία στο θέατρο. Νέος, sexy, προσγειωμένος θεωρείται ένα από τα πιο καλά παιδιά του χώρου και κερδίζει τους πάντες με την γλυκύτητά του αλλά και το ταλέντο του.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ