Ανατροπές στην μεσημβρινή εκπομπή ζώνη του Sigma φαίνονται ότι θα υπάρξουν από Σεπτέμβρη.

Η νεαρή και επιτυχημένη δημοσιογράφος, Γεωεργία Κωνσταντίνου βάζει πλώρη προς το δελτίο ειδήσεων, σε μόνιμη βάση. Δες πιο κάτω ποιο είναι το επομενό της βήμα!

 

HELLO! Exclusive: Το νέο επαγγελματικό βήμα της Γεωργίας Κωνσταντίνου… μετά την μεσημβρινή εκπομπή

 

Η μεσημβρινή εκπομπή του καναλιού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναζητεί το δρόμο της ανανέωσης για μια πιο επιτυχημένη παρουσία στην μεσημβρινή ενημέρωση, με τις συναντήσεις και τα ενδεχόμενα να “παίρνουν φωτιά” το τελευταίο διάστημα.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν το τιμόνι της παρουσίασης (με την ανατροπή της τελευταίας στιγμής να είναι πάντα στο τραπέζι) ανήκει στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή, Χρήστο Μιχάλαρο, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη σεζόν, αυτή την φορά ως μοναδικός και κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, χωρίς να υπάρχει συμπαρουσιάστρια ή συμπαρουσιαστής. Aν και υπήρχε έντονη φημολογία για αναζήτηση νέων προσώπων, το όνομα του φαίνεται ότι πλέον “κλειδώνει”, αναμένοντας εν καιρώ και την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, με την πιθανότητα ανατροπής πάντως, να είναι ακόμα στο “παιχνίδι”αναμένοντας εν καιρώ και την επίσημη ανακοίνωση.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ