Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Τρίτης, η Μαρίνα που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του «Master Chef» λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό.

Μαρίνα: Η πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το «Master Chef»

Η παίκτρια που διαγωνίστηκε μαζί με τον Διονύση για την μία θέση στο τελικό, δίπλα στην Μαργαρίτα, αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη της, με τα όχι πιο κολακευτικά σχόλια. Όπως αποκάλυψε, δεχόταν πόλεμο από το Διονύση πίσω από τις κάμερες. «Δεν έχω κρύψει ότι μπήκα με μία στρατηγική στο παιχνίδι. Όταν βγήκα την πρώτη φορά έξω και είδα τα σχόλια του κόσμου, δεν το περίμενα. Γνωρίζοντας τον πόλεμο που δεχόμουν από το Διονύση, περίμενα ο κόσμος να είχε καταλάβει ποιος πραγματικά είναι. Όταν βγήκα έξω και είδα ότι ο Διονύσης τα λέει μόνο σε εμάς και όχι on camera, έπαθα σοκ», δήλωσε

Μάλωναν μέσα στο σπίτι; «Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία αλλά εγώ την ώρα που περνούσα από δίπλα του, έλεγε σχόλια για εμένα προσωπικά», απάντησε η Μαρίνα. «Εγώ σταμάτησα και να του απευθύνω το λόγο. Εκείνος συνέχιζε να με πιέζει ψυχολογικά. Δεν άντεχα άλλο. Ήθελα να φύγω να ηρεμήσω. Νομίζω ότι είναι ο λόγος που έφυγα την πρώτη φορά», πρόσθεσε η παίκτρια.

Για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα

«Η στάση της ήταν λίγο περίεργη γιατί όταν αποχώρησα εγώ, την πρώτη φορά, λίγο μετά αποχώρησε και η Κωνσταντίνα. Ήρθαμε σε επικοινωνία, μιλήσαμε, ήταν όλα μία χαρά. Μέχρι που προβάλλεται ένα επεισόδιο που κάτι είδε ο κόσμος και τότε η Κωνσταντίνα δέχτηκε επιθέσεις για το γεγονός ότι κάνει παρέα μαζί. Μέχρι να ξαναμπούμε στο διαγωνισμό, την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε», είπε η Μαρίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ