Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και την Τάνια Nεοκλέους παραχώρησε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου!

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πανδημία, για τις φήμες χωρισμού της από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Νεκτάριο Αλεξάνδρου, ενώ τοποθετήθηκε και για τα επαγγελματικά της, απαντώντας εάν θα την δούμε του χρόνου στο κρατικό κανάλι με απογευματινή εκπομπή.

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν κάνει συζητήσεις μόνο με το κρατικό κανάλι, αλλά και με άλλα ιδιωτικά κανάλια για ένα συγκεκριμένο format εκπομπής που έχει στο μυαλό της και πιστεύει πως θα της ταίριαζε και θα ήθελε να δοκιμάσει.

Όπως ανέφερε:

“Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία βρίσκομαι σε συζητήσεις, όχι με το ΡΙΚ, αλλά με άλλα κανάλια και στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν παρουσιάζομαι σε κάποια δημοσιεύματα ως «Η διάδοχος του Αντρέα Γιόρτσιου». Ο Αντρέας Γιόρτσιος είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος άνθρωπος, που τον θαυμάζω πάρα πολλά χρόνια για τη δημοσιογραφική του πορεία και την τεράστια καριέρα που έκτισε στον χώρο των media. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη εκπομπή είναι στημένη αποκλειστικά για εκείνον. Τώρα, όσον αφορά τα δικά μου, αυτή την περίοδο είμαι σε συζητήσεις για ένα πρότζεκτ στο οποίο πιστεύω πάρα πολύ. Μόλις καταλήξουμε σε συμφωνία και τροχοδρομηθούν οι διαδικασίες και υπογραφούν τα συμβόλαια θα μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα. Για την ώρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι ενθουσιασμένη. Αυτό είναι ένα καλοκαίρι στο οποίο σκοπεύω να επενδύσω πάρα πολλά και κατά το οποίο θα βάλω τους στόχους της νέας σεζόν. Επαγγελματικά νιώθω ευλογημένη για την εκπομπή που κάνω στο ραδιόφωνο η οποία συνεχίζει και του χρόνου, για το brand των καλλυντικών μου, που ξεκίνησε εν μέσω πανδημίας και αγκαλιάστηκε θερμά από τις γυναίκες της Κύπρου, αλλά και για τη σχολή μου, που συνεχίζει δυναμικά και μετά το καλοκαίρι”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ