Το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM.

Να υπενθυμίσουμε πως ο νικητής θα αναδειχτεί την επόμενη Δευτέρα.

Στην αρχή του επεισοδίου, οι τρεις φιναλίστ ενημερώθηκαν από τους κριτές για τις αρχικές δοκιμασίες που τους περίμεναν για να φτάσουν πιο κοντά στο όνειρο.

Η Κυβέλη, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν στο πρώτο σετ που είχε φόντο ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα και η φωτογράφιση είχε στοιχεία από τη σκηνή της Audrey Hepburn στην ταινία «Breakfast at Tiffany’s».

Η Zενεβιέβ Μαζαρί, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκαν δίπλα στους παίκτες ώστε να δώσουν τις σωστές οδηγίες.

Στην δεύτερη δοκιμασία κλήθηκαν να συνεργαστούν με επαγγελματίες μοντέλα και έπρεπε να φλερτάρουν με ένα από αυτά, ποζάροντας στον τον φακό του Δημήτρη Σκουλού.

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμασιών τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Οι κριτές αφού είδαν τις φωτογραφίες, στη συνέχεια τις βαθμολόγησαν.

Έτσι λοιπόν, με την βαθμολογία των κριτών η κατάταξη του Α’ μέρους του τελικού διαμορφώθηκε ως εξής: Κυβέλη 74 βαθμούς, Κωνσταντίνος 70 βαθμούς και Όλγα 69 Βαθμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ