Το πρώτο επεισόδιο, με τις διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να μπουν επίσημα μέσα στο σπίτι του GNTM 5, ολοκληρώθηκε.

Η πρώτη δοκιμασία έβαλε τα κορίτσια στα… «ψηλά» και συγκεκριμένα στα 40 μέτρα. 21 κοπέλες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν για μια υποτιθέμενη καμπάνια γαλλικού αρώματος  ενώ κρέμονταν από μια κούνια.

Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου αλλά και φυσικά η model instructor, Mary Vytinaros, κάθισαν στις θέσεις τους παρακολουθώντας την πρώτη προσπάθεια των κοριτσιών, και δίνοντάς τους συμβουλές.

Όπως είναι φυσικό, οι εντάσεις, τα παράπονα, oι συγκινήσεις και τα κλάμματα δεν έλειπαν, αφού για πολλές κοπέλες αυτή ήταν η πρώτη φωτογράφιση ως μοντέλα.

Λίγο αργότερα, τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο λεγόμενο «πλατό» του GNTM 5, δηλαδή εκεί που κρίνονται όλα. Οι καλές και οι κακές κριτικές μοιράστηκαν, και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τον τίτλο της καλύτερη φωτογραφίας τον κέρδισε η Αλεξία Τράικο, ενώ δυστυχώς το κορίτσι που αποχώρησε ήταν η 27χρονη Κατερίνα απο τα Γιάννενα.

Το Gntm 5 και το Twitter

Η αγαπημενη πλατφόρμα social media, το Twitter, σχολίασε-με χιούμορ φυσικά- το κόνσεπτ της πρώτης φωτογράφησης και εμείς σας παρουσιάζουμε τα πιο πετυχημένα!

GNTM 5

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ