Με την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το ”Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας και η παραγωγή της εκπομπής ψάχνουν το πρόσωπο που θα καθίσει στο πλευρό του παρουσιαστή. Το κανάλι βρισκόταν εδώ και καιρό σε διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου προσώπου με διάφορα γνωστά ονόματα του χώρου να πέφτουν στο τραπέζι.

Φαίνεται όμως ότι ένα πρόσωπο βρίσκεται πιο κοντά στο να υπογράψει και να βρεθεί στην πρωινή ζώνη την επόμενη σεζόν. Ποια θα είναι τελικά η γυναίκα που θα σηκώσει το βάρος του lifestyle μέρους της εκπομπής του Λιάγκα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα Realnews, στην εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια.

Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησαν πως μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά θα πάρει ο ίδιος τα ηνία όλης της εκπομπής, δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια με την έννοια της ισότιμης παρουσίας, αλλά το γυναικείο πρόσωπο θα έχει έναν ειδικό ρόλο. Έτσι, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή και η Δούκισσα Νομικού είχαν εξαρχής ένα προβάδισμα, τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα πήρε σαφές προβάδισμα, κάτι που έχει να κάνει και με τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια με το κανάλι.

Η Δούκισσα Νομικού θα είναι από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό, ενώ στην ομάδα θα βρίσκονται οι: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ