Μετά από 9 χρόνια στον ANT1 Ελλάδος, η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από το κανάλι και από την εκπομπή ”Το Πρωινό”. Στο φινάλε της εκπομπής, την Παρασκευή 8/7 η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια το τηλεοπτικό κοινό και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της.

Τώρα, όλοι συζητάνε για το ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο θα σταθεί δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και θα είναι το νέο μέλος της εκπομπής ”Το Πρωινό”, με το κανάλι να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης της διαδόχου της Φαίης Σκορδά.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή ”Χαμογέλα και Πάλι”, υπάρχουν τρεις γυναίκες στις σκέψεις των στελεχών και αυτές είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η Δούκισσα Νομικού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Με την Ευαγγελία Αραβανή γνωρίζονται από κοινή παρέα και συνεργάστηκαν την εποχή του Dancing with the Stars, όταν η Αραβανή παρουσίαζε το χορευτικό show και ο Λιάγκας ήταν στην κριτική επιτροπή. Η Δούκισσα Νομικού, επίσης, έχει παρουσιάσει το συγκεκριμένο show και είναι παλιά γνώριμη του καναλιού ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν η παρουσιάστρια του μαγειρικού ριάλιτι ”Game of Chefs”.

Πρόθεση του καναλιού, όπως ακούγεται, δεν είναι να βρεθεί η αντικαταστάτρια της Φαίης Σκορδά καθώς δεν επιθυμεί ντουέτο για την παρουσίαση αφού η νέα εκδοχή του «Πρωινού» θα είναι πλέον διαφορετική. Αυτό που θέλουν είναι κατά την διάρκεια της εκπομπής να μπαίνει στο πλατό η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα.

Ένα άλλο πρόσωπο που συζητήθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής είναι αυτό της Ανθής Σαλαγκούδη. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος που βρέθηκε στην εκπομπή ως καλεσμένος ανάφερε αυτό το όνομα ως ένα άτομο που θα μπορούσε να γίνει το νέο μέλος της εκπομπής ”Το Πρωινό”.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας reader.gr αναφέρει ότι έχει αποκλειστεί η πιθανότητα να δούμε κάποια συμπαρουσιάστρια στα μέτρα του Γιώργου Λιάγκα, αφού είναι δεδομένο ότι θα αναλάβει πλήρως την διεύθυνση της εκπομπής. Όσον αφορά τους συνεργάτες του, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Τάσος Τεργιάκης και Άρια Καλύβα θα βρίσκονται στο πάνελ ενώ στην εκπομπή παραμένει και η Λίτσα Πατέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ