Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κόρομι μίλησε στο “Καλοκαίρι#not” και ανέφερε ότι προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις.

Ωστόσο, τόνισε ότι ακούστηκε ότι θα είναι στο Big Brother αλλά δεν ισχύει. «Έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα αλλά είναι ακόμη στον αέρα η συμμετοχή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μίλησε και για την συμμετοχή στο Survivor δηλώνοντας ότι τα κομμάτια που επέλεξαν να δείχνουν στην τηλεόραση τον «χαντάκωσαν και τον έβγαλαν πολύ κακό».

Μάλιστα, μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας: «Δεν έχω να λύσω κάτι με τον Τριαντάφυλλο γιατί δεν ταιριάζουμε. Δεν μιλάμε. Ο Τριαντάφυλλος δεν βρέθηκε στα γενέθλια της Μαριαλένας ενώ θεωρητικά είναι πολύ κοντά», είπε στη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Κόρομι αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλές για το μαγαζί του λόγω του reality ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον Γιώργο Ασημακόπουλο και του Κώστα Παπαδόπουλου!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ