Αποτελεί ένα από τους πιο μεγαλύτερους reality stars, καθώς η συμμετοχή του στο Survivor 2017 τον έχρισε νικητή και ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της μικρής οθόνης. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λοιπόν, συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για τη φετινή εκδοχή του reality show, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει γιατί εν τέλει δεν είναι στο τιμόνι της παρουσίασης.

«Είχαμε κάνει συζητήσεις να το παρουσιάσω. Είναι ένα διαφορετικό project. Είναι μια χρονιά του Survivor διαφορετική. Οπωσδήποτε είναι επιτυχημένο, είναι όμως διαφορετικό. Με αυτά τα λίγα που έχω δει το ότι προστίθενται παίκτες κάθε τόσο, χαλάει την άγνοια των υπόλοιπων παικτών που είναι ένα βασικό συστατικό… Είχαμε κάνει κάποιες τηλεφωνικές συζητήσεις για να το παρουσιάσω, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Είχαμε πει κάποια πράγματα, είχαμε περάσει και σε κάποιες λεπτομέρειες για τη συνεργασία μας, αλλά δεν προχώρησε… Θα το παρουσίαζα μόνος μου», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιανό σχολιάζοντας την παρουσία του στο Survivor 2021: «Ο παρουσιαστής εξαρτάται πολύ από τους παίκτες. Ο Γιώργος κούμπωσε πολύ φέτος. Έχει και τις ατάκες του και νομίζω ότι είναι καταπληκτικός και του αξίζει ένα “μπράβο”. Του ταιριάζει… Δεν πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο Survivor. Το location είναι διαφορετικό. Το κομμάτι του ψαρέματος είναι διαφορετικό γιατί είναι σημαντικό για την επιβίωση να είσαι σε ένα μέρος που μπορεί να σου δώσει ψάρια», είπε μεταξύ άλλων.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ