Τη φετινή σεζόν, μέσα από τη σειρά «Maestro», ο Γιάννης Τσορτέκης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για το υποκριτικό του μεγαλείο. Ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον Χαράλαμπο, που κακοποιεί τη σύζυγο και τον γιο του. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλη η Ελλάδα τον μισεί για τον ρόλο του και στο κίνημα #Metoo.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν σωματική. Με έπιασε μία ταραχή και μία αναγούλα αυτόματα. Με τάραξε πάρα πολύ. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, γιατί στα λόγια καλά είναι, αλλά στην πράξη… Έχω κάνει προϋπολογισμό, θα κλειστώ μέσα, θα κλειδωθώ στο σπίτι μου», είπε ο Γιάννης Τσορτέκης για τον ρόλο του Χαράλαμπου στο «Maestro».

«Μπαίνω στη διαδικασία να “δικαιολογώ” οποιονδήποτε γιατί δεν είμαι άγιος και όλα είναι υπό συνθήκες. Ο Χαράλαμπος με μία άλλη Μαρία μπορεί να μην ήταν αυτός. Η Μαρία δεν έχει ευθύνη που τρώει ξύλο από τον Χαράλαμπο. Δεν δικαιολογείται, δεν δικαιολογώ τις πράξεις του, αλλά θέλω να δω γιατί φτάνει ο άνθρωπος σε αυτό το σημείο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για τις καταγγελίες περί κακοποίησης στο θέατρο και στην τηλεόραση, ο Γιάννης Τσορτέκης δήλωσε: «Δεν είναι σημαντικότερο αυτό που έκαναν αυτοί οι 3 ηθοποιοί από αυτό που κάνουν άλλοι 3 που δεν φαίνονται. Η λειτουργία του #MeToo έχει εφαρμοστεί στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, υπάρχουν όμως κι άλλοι χώροι που συμβαίνει αυτό».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ