Για πρώτη φορά στην κυπριακή τηλεόραση, οι τηλεθεατές γνωρίζουν τις επίλεκτες ομάδες επιχειρήσεων των ΟΥΚ, οι οποίες δρουν σε θάλασσα και ξηρά, ανεξαρτήτως καιρικών και άλλων συνθηκών. Οι «24 ΩΡΕΣ» βρίσκονται ακόμη στη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ), που αποτελεί την πιο επίλεκτη μονάδα της Εθνικής Φρουράς, και έρχονται με περισσότερο υλικό από πρωτόγνωρες εικόνες και ατέλειωτη δράση.

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:20, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου φέρνει στον ALPHA Κύπρου ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει! Έζησε μαζί με την ομάδα της εκπομπής 8 ολόκληρες μέρες μαζί με τους “βατραχανθρώπους” και τώρα αποκαλύπτει στην οθόνη μας το δεύτερο και συγκλονιστικότερο μέρος. Ένα επεισόδιο που κόβει την ανάσα και παρουσιάζει εικόνες δράσεις από ανθρώπους που έταξαν τον εαυτό τους να υπηρετούν την πατρίδα!

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, oι ΟΥΚάδες συνεχίζουν να «αποκαλύπτονται» στις «24 ΩΡΕΣ» και να στέλνουν σε όλους τους Κυπρίους μηνύματα θάρρους, πατριωτισμού και ακμαιότατου ηθικού. Κι ειδικά αυτή την περίοδο, όπου η τουρκική προκλητικότητα είναι στα ύψη.

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

 

Β' ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚ – ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

24 ΩΡΕΣ στα ΟΥΚ, Β' ΜΕΡΟΣ – Ομάδες Ειδικών Επιχειρήσεων

Με τη δράση να μην έχει τέλος, μην χάσετε το Β’ Μέρος με τις Επίλεκτες Δυνάμεις των ΟΥΚ να αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινα όρια.

Για πρώτη φορά στην κυπριακή τηλεόραση, οι τηλεθεατές γνωρίζουν τις επίλεκτες ομάδες επιχειρήσεων των ΟΥΚ, οι οποίες δρουν σε θάλασσα και ξηρά, ανεξαρτήτως καιρικών και άλλων συνθηκών.

Οι «24 ΩΡΕΣ» βρίσκονται ακόμη στη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ) και έρχονται με περισσότερο υλικό από πρωτόγνωρες εικόνες και ατέλειωτη δράση.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, oι ΟΥΚάδες συνεχίζουν να «αποκαλύπτονται» στις «24 ΩΡΕΣ» και να στέλνουν σε όλους τους Κυπρίους μηνύματα θάρρους.

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

#24wres #alphacyprus #cyprus

Constantinos Constantinou Constantinos Constantinou II Constantinos Constantinou – Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου Giorgos Ntaoulis Kostas Mihael Chris Orp Andreas Danielidis Kostanti Meli Andreas Ioannou Petros Petrou Larmou Constantia Panayiotis Othonos Maria Anastasiou Antonis Shiatis Andreas Tselepos Alpha Κύπρου AlphaNews.Live George Antonas Michael Christoforou Υπουργείο Άμυνας Κυπριακής Δημοκρατίας – Ministry of Defence Cyprus Εθνική Φρουρά Rea Sofouli

Posted by 24 ΩΡΕΣ on Monday, January 18, 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ