Εxclusive: “Κλείδωσε” το πρώτο όνομα για την απογευματινή ζώνη του ΡΙΚ – Αποκλειστικά όλες οι λεπτομέρειες

Πώς θα στελεχωθεί στη συνέχεια η ομάδα;

“Κλείδωσε” το πρώτο όνομα για την απογευματινή ζώνη του ΡΙΚ, μετά από σειρά δοκιμαστικών στο κρατικό κανάλι εδώ και πολλές εβδομάδες.

Αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το τελικό project που θα δούμε on air αλλά και η ομάδα που θα βρίσκεται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το πρώτο πρόσωπο που πλέον θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης είναι γεγονός. Και το όνομα αυτής… Σόφι Χρυσάνθου.

Η γνωστή δημοσιογράφος πλέον αρμενίζει σε νέα τηλεοπτικά ύδατα και θα δοκιμάσει τον εαυτό της σε πιο κεντρικό ρόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας και όσα μας μετέφερε αποκλειστικά η Σόφι, θα είναι μια εκ των παρουσιαστών της εκπομπής ενώ αναζητούνται οι συμπαρουσιαστές του προγράμματος με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την δημοσιογράφο, επιβεβαίωσε την φημολογία ενώ με μια ανάρτηση στα social media, δήλωσε ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμα το project ενώ μοιράστηκε λίγη ώρα μετά και… επισήμως το νέο της βήμα.

Δεν ξέρω αν ο επιμένων νικά, ξέρω όμως ότι καμία νίκη δεν έρχεται εύκολα! Θέλει πείσμα, και δύναμη πολλή για να φτάσεις σε αυτή…
Για μένα λοιπόν αυτή η νίκη σηματοδοτεί και μια νέα αρχή?
Όσο για την εξέλιξη, αυτής της νέας αρχής.. έπεται συνέχεια ☺️
Stay tuned.