Η Στεφανία Λυμπερακάκη πραγματοποίησε σήμερα στη σκηνή του Rotterdam Ahoy την πρώτη της τεχνική πρόβα για την Eurovision 2021.

Η Στεφανία φορούσε μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, η οποία άφηνε γυμνά τα χέρια της, μωβ γάντια που έφταναν ως τον αγκώνα και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος.

Κατά την έναρξη του τραγουδιού η Στεφανία εμφανίστηκε σε ένα catwalk ίδιου χρώματος, ενώ οι χρωματισμοί της σκηνής ήταν σε μωβ χρώματα. Is it fiction or is it real? Και ως δια μαγείας, με τα ειδικά visual effects που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή, είδαμε τη Στεφανία να χάνεται σε ένα ταξίδι, σε μια σύγχρονη μαγική πόλη. Οι χορευτές συντονίστηκαν στις κινήσεις της, σε μια καλοδουλεμένη χορογραφία που έχει ετοιμάσει ο μετρ του είδους, Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Στεφανία ανέβηκε σε μια σκάλα- η οποία είναι επιμελώς κρυμμένη πίσω από τα εφέ- και πέταξε ανάμεσα στα κτίρια μιας ονειρικής πόλης. Στη γέφυρα του τραγουδιού, η εικονική πραγματικότητα έγινε… αληθινή και οι χορευτές ντυμένοι στα λευκά πλαισίωναν τη Στεφανία ενώ έντονοι φωτισμοί έδεναν αρμονικά το σύνολο.

Η Στεφανία, όπως την έχουμε συνηθίσει άψογη φωνητικά και παρά το όποιο άγχος μπορεί να είχε ανεβαίνοντας στη σκηνή του Ahoy arena, παρέδωσε μια εξαιρετική παρουσίαση. Είναι, άλλωστε, αυτό που είχαν πει όλοι οι συντελεστές, ότι πάνω στη σκηνή μεταμορφώνεται.

Οι αντιδράσεις στο Press center ήταν ξέφρενες καθώς αυτό που όλοι περίμεναν αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο επί σκηνής.

Πηγή: Zappit

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ