Εκτός εκπομπής θέτει την ξανθιά παρουσιάστρια το ΡΙΚ. Η Σόφη Χρυσάνθου τις τελευταίες μέρες απουσίαζε από την εκπομπή “Όλα στον αέρα”, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση, η οποία να διευκρινίζει το γιατί.

Στην  εκπομπή της Παρασκευής αφαιρέθηκε το όνομα και η φωτογραφία της από τους τίτλους έναρξης. Το ΡΙΚ γνωστοποίησε την απόφασή του στους συντελεστές του μαγκαζίνο πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Στην παρουσίαση της εκπομπής παραμένουν κανονικά ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς και ο Ανδρέας Αναστασίου.

Η ίδια με μια ανάρτηση αποχαιρετά την τηλεοπτική αναφέροντας

…The End…
Κι όμως, μετά από αυτό το τέλος θα κρατήσω μόνο τα καλά, νιώθω ευγνώμων και προχωρώ. Χαίρομαι που το βίωσα για όσο ήταν εφικτό να κρατήσει…Όσο για τα άσχημα, θα τα πω “μαθήματα” γιατί είναι αυτά που μου δίδαξαν πολλά κι είναι αυτά που θα με οδηγήσουν ακόμη πιο δυνατή στο παρακάτω…🙏

Γι’ άλλη μια φορά θα πω πως:”Ότι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο.Κάτι έχουμε να διδαχτούμε από αυτό.Κάποιο μήνυμα να πάρουμε…”

Είμαι πολύ περήφανη γι’αυτά που πρόσφερα. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, τη συνείδηση μου καθαρή και με τα ίδια πιστεύω που είχα πάντοτε ως άνθρωπος. Με καθαρή καρδιά θα σας πω λοιπόν πως:”Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή που έρχεται για να σου δείξει το σωστό δρόμο. Αυτόν που θα σου διδάξει πως ανθίζουν και μοσχοβολάνε πάλι τα όνειρα σου…”

Σας ευχαριστώ αληθινά για όσες φορές με κάνατε να νιώσω πως μίλησα στην καρδιά σας❤️

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας…Στο χέρι μας είναι να τα δημιουργήσουμε✌️

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ