Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να επιστρέψει στη τηλεόραση και δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη.

Η παρουσιάστρια έχει αρχίσει από τώρα πυρετώδεις προετοιμασίες για την νέα εκπομπή της στο Mega Ελλάδος, και αναζητά τα πρόσωπα που θα την στελεχώσουν. Τι κι αν πολλά ακούγονταν κατά καιρούς, η ίδια τα κρατούσε “επτασφράγιστο” μυστικό μέχρι να τους “κλείσει” για την επόμενη σεζόν.

Παρόλα αυτά… η εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” έκανε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το εν λόγω θέμα και μας αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια, τα πρόσωπα που προσέγγισε η “βασίλισσα” της Ελληνικής τηλεόρασης.

Τα πρόσωπα δεν είναι νέα, αλλά αγαπημένοι συνεργάτες της!

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο οι πρώτες κρούσεις έχουν γίνει στην Κατερίνα Ζαρίφη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

“Ένα από τα πρώτα τηλεφωνήματα ήταν στην Κατερίνα Ζαρίφη, είναι μια σχέση καρμική και για τις δύο, υπήρξε σχετική επικοινωνία και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συνεργαστούν. Από την πλευρά της Κατερίνας Ζαρίφη ζήτησε να μην είναι καθημερινά γιατί δεν θα έχει χρόνο καθώς θα συμμετέχει στην σειρά του Mega “Συμπέθεροι στα Τύραννα”. Η Ελένη Μενεγάκη χτίζει μία νέα εκπομπή και θέλει δικά της πρόσωπα, αλλά να έχει και μία σταθερή ομάδα. Προχωρούν οι συζητήσεις με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, σε θετικό κλίμα όμως δεν είναι απλή η περίπτωση του γιατί είναι 16 χρόνια στον Alpha, υπάρχουν ζητήματα πρακτικά και οικονομικά για την ακολουθήσει. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τις πιθανότερες να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ