Είναι γεγονός!

Η δεύτερη σεζόν της κορεάτικης επιτυχημένης σειράς “Squid Game” έρχεται και μάλιστα, η επιστροφή της… επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον δημιουργό της, Hwang Dong-hyuk.

Αν και υπήρχαν δισταγμοί στην αρχή εκ μέρους του, ο ίδιος άλλαξε γνώμη με την τεράστια αγάπη που δέχτηκε η σειρά, από όλο τον κόσμο.

Σε εκδήλωση που παρευρέθηκε χθες το βράδυ, αποκάλυψε για πρώτη φορά on camera τα ευχάριστα νέα και ανέφερε πως ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται πως θα στήσει τον επόμενο κύκλο της σειράς.

Όπως ανέφερε:

“Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση και τόσο ζήτηση και τόση αγάπη και για νέα σεζόν. Οπότε νιώθω σαν να μη μας αφήσατε άλλη επιλογή. Την έχω στο κεφάλι μου αυτόν τον καιρό και σχεδιάζω την όλη διαδικασία του σεναρίου. Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς για να πω πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί η νέα σεζόν. Όμως σας υπόσχομαι το εξής: Ο Gi-hun θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι καλό για τον κόσμο”

 

Πιθανά σενάρια

Ο δημιουργός της σειράς, σε προηγούμενες συνεντεύξεις του στο hollywoodreporter.com, αποκάλυπτε και πιθανά σενάρια, τα οποία θα μπορούσαμε να δούμε σε έναν ενδεχόμενο δεύτερο κύκλο.

Θυμίζουμε πως η season τελειώνει με τον πρωταγωνιστή Gi-hun να είναι στο αεροδρόμιο και τελικά να μην μπαίνει στο αεροπλάνο για να φύγει, αλλά να γυρνά πίσω με σκοπό του (μάλλον) να τους αποκαλύψει.

Ο Hwang Dong-hyuk άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο επόμενος κύκλος να μπορούσε να επικεντρωθεί στα άτομα που μας άφησαν… με ερωτηματικά.

Όπως για παράδειγμα, στον αστυνομικό και στον αδερφό του, ο οποίος ήταν ο Front Man του “Παιχνιδιού του Καλαμαριού” και γνωρίσαμε στα τελευταία επεισόδια, αλλά και στους άνδρες με τα κόκκινα κοστούμια που στρατολογούσαν τους παίκτες.

“Υπήρχαν και κάποιες ιστορίες στην σειρά που δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη. Για παράδειγμα η ιστορία με τον αστυνομικό και τον αδελφό του που ήταν ο Εκπρόσωπος. Οπότε αν καταλήξουμε να ξεκινήσω να γράφω μία δεύτερη season θα ήθελα να εξερευνήσω αυτή την ιστορία. Επίσης άλλο ένα παράδειγμα είναι οι άνδρες με τα κουστούμια, αυτοί που έβρισκαν και στρατολογούσαν τους παίκτες μέσω του παιχνιδιού ddakji όπου και ανάλογα με το αποτέλεσμα έδιναν και τις κάρτες. Βέβαια δεν ξέρω κάτι ακόμα, αλλά αν αποφασιστεί μία δεύτερη season, υπάρχουν ακόμα ιστορίες που μπορούν να ειπωθούν”

Αυτά που αναφέρει ο δημιουργός Hwang Dong-hyuk είναι πράγματα που λίγο πολύ όλοι έχουμε σκεφτεί και θα θέλαμε να δούμε, όπως και την στρατολόγηση και την ιεραρχία των υπαλλήλων. Παρόλα αυτά, όλα όσα ανέφερε, μπορεί να μην ισχύουν στο πραγματικό σενάριο και να αλλάξει γνώμη για το πως πρόκειται να προσεγγίσει το “Squid Game” 2. Καθοριστικό ρόλο στη κρίση του απ’ ότι φαίνεται, παίζει και το τηλεοπτικό κοινό!

Απάντηση Netfilx

Μετά τις δηλώσεις του Hwang Dong-hyuk, το Netflix πήρε θέση και θέλησε να απαντήσει και από την πλευρά του. Έτσι, εκπρόσωπος της διάσημης πλατφόρμας, δήλωσε σε εκπομπή του CNBC ότι μια δεύτερη σεζόν της εν λόγω σειράς, βρίσκεται σε συζητήσεις, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και επίσημα.

Με τα 900 εκατομμύρια δολάρια όμως, που έφερε η σειρά στο Netflix, δεν νομίζω πως θα το συζητάνε για πολύ, μιας και ο δημιουργός έχει δώσει το πράσινο φως!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ