Μην κοιτάτε δεξιά και αριστερά και “Δώστε Βάση” γιατί το νέο κωμικό show έρχεται στον Alpha Κύπρου με την Ιωάννα Λαμπροπούλου!

Μια ανατρεπτική εκπομπή σε μορφή τηλεπαιχνιδιού, η οποία είναι πλέον προ των πυλών, αφού πραγματοποιήθηκε και το τρέιλερ την προηγούμενη εβδομάδα. Στην ομάδα της εκπομπής θα βρίσκονται και οι ταλαντούχοι Σοφοκλής Κασκαούνιας, Χριστιάνα Αρτεμίου, Μέμνων Σωτηρέλης και Γιώργος Κυριάκου, κρατώντας μας την καλύτερη συντροφιά!

Η εκπομπή θα βασίζεται στο διεθνές format του CBS με τίτλο “Have You Been Paying Attention?” που κάνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, τα δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει ο ALPHA.

O Κώστας Καρνάκης βρέθηκε backstage στα γυρίσματα και κατέγραψε τα πρώτα στιγμιότυπα, όπως επίσης και τις δηλώσεις των συντελεστών, οι οποίοι είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για το “καινούργιο” που θα προσφέρουν στους Κύπριους τηλεθεατές.

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου μίλησε στη κάμερα και μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να απολαύσουμε σε λίγο καιρό μέσα από τις οθόνες μας.

“Είναι το πιο ανατρεπτικό – σατιρικό show, το οποίο είναι καμουφλαρισμένο σε μορφή τηλεπαιχνιδιού. Πρόκειται για 4 μόνιμους παίκτες πολύ αγαπημένους όπως είδατε, ηθοποιούς και ραδιοφωνικούς παραγωγούς που καλούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας, αλλά με ένα τρόπο μοναδικό”

Δείτε το ακόλουθο βίντεο για…behind the scenes υλικό:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ