Είναι γυναίκα, σύζυγος, μητέρα, ηθοποιός… ένας άνθρωπος που ανέβηκε άπειρες φορές στη σκηνή και ερμήνευσε συγκλονιστικούς ρόλους, κερδίζοντας το θαυμασμό και το χειροκρότημα των θεατών. Η σπουδαία ηθοποιός Δέσποινα Μπεμπεδέλη έρχεται «TETATET στον ALPHA» με τον Τάσο Τρύφωνος, σε μια εξομολόγηση – ψυχής που θα «φωτίσει» άγνωστες πτυχές της ζωής της και όχι μόνο…

Την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου, η πολυβραβευμένη κυρία του θεάτρου μιλάει για τη γνωριμία της με τον Στέλιο Καυκαρίδη και την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο. Θυμάται τον ξαφνικό χαμό του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη, κρίνει τον εαυτό της ως μητέρα και απαντάει γιατί δεν επεδίωξε καριέρα στο εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή, δεν αποφεύγει να μιλήσει και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς και για όλα όσα έχουν ακουστεί για τον ίδιο.

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TETATET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Κυριακή στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου

Δείτε το trailer:

Παραγωγή SLAS PRODUCTION 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ