Λίγος καιρός μας απομαίνει μέχρι να ξεκινήσει το…”Battle of the Couples” να γίνεται η αγαπημένη μας συνήθεια στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με το concept, δώδεκα ζευγάρια θα προσπαθούν να αποδείξουν ότι η αγάπη μπορεί να νικήσει. Οι συμμετέχοντες θα μένουν σε μια υπερπολυτελή βίλα και κάθε εβδομάδα θα πρέπει να αποδεικνύουν πόσο δυνατή είναι η αγάπη τους μέσα από δοκιμασίες που θα τους φτάσουν στα όριά τους. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες ημέρες ενώ το casting θα αποτελείται από ζευγάρια που θέλουν να δοκιμαστούν ανεξάρτητα από τον καιρό που είναι μαζί ή αν είναι παντρεμένα.

Μέχρι τώρα, έχουν αποκαλυφθεί μόνο τα 3 από τα ζευγάρι που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, αντιλαμβάνεστε πως τα εν λόγω θα μας απασχολήσουν πολύ.

Αρχή έκανε…η Ιουλία και ο Meech, ένα ζευγάρι ράπερ και τράπερ. Τι κι αν έχουν σχέση από απόσταση 6 μήνες τώρα…θέλουν να δοκιμαστούν για τα καλά για να δουν εάν θα αντέξουν.

“Από εμένα ξεκίνησε η συμμετοχή μου στο παιχνίδι, αποφάσισα να το συζητήσω με τον Meech και να δηλώσουμε συμμετοχή εφόσον το δέχτηκε. Είμαστε μαζί έξι μήνες μαζί από απόσταση. Σκοπός μας είναι να γνωριστούμε καλύτερα μέσα από αυτό. Πιστεύω ότι το έχουμε”

Το δεύτερο ζευγάρι είναι γνωστό. Πρόκειται για τον γνωστό Instagramer Άγγελο Κατσιλιανό ή άλλως “katsi22” και τη σύντροφό του Μαριάννα Λούκα. Το ζευγάρι είναι ενάμιση χρόνο μαζί, ο Άγγελος είναι 28 ετών, ενώ η Μαριάννα 20, οι δυο τους κατάγονται από την Κέρκυρα, αλλά πλέον κατοικούν στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος, έχει μεγάλη απήχηση στα social media με πάνω από 160 χιλιάδες followers ενώ πρόσφατα έκανε giveaway ένα… σπίτι! Η Μαριάννα σπουδάζει παιδαγωγικά, ενώ ο Άγγελος ασχολείται με τα social media. Όπως δήλωσαν on camera, εάν κερδίσουν θέλουν να ανοίξουν ένα μαγαζί με καφέ και brunch.

Το τρίτο ζευγάρι που γνωστοποιήθηκε…είναι από την Κύπρο. Και θα είναι το μόνο. Πρόκειται για τον Πάνο και την Στέφανη, οι οποίοι διατηρούν ένα μεγάλο λογαριασμό στο Instagram με 15,7 χιλιάδες ακόλουθους κάτω από το όνομα “island_escapers”.

Το ζευγάρι διατηρεί κανάλι στο YouTube, κάνουν ταξίδια και φωτογραφίζονται σε μαγικές τοποθεσίες, δημιουργώντας υλικό για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ