Η πρώτη σεζόν του Maestro ολοκληρώθηκε και το κοινό καθηλώθηκε στη συχνότητα του ALPHA Κύπρου, προκειμένου να απολαύσει το συγκλονιστικό επεισόδιο «Να μ’ αγαπάς».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο δελτίο του MEGA, εκφράζοντας την αγωνία του για την προβολή της σειράς του Netflix και αποκάλυψε ότι έχει ήδη αρχίσει να γράφει τον δεύτερο κύκλο.

«Έπρεπε να έχω γράψει τρία-τέσσερα επεισόδια, έχω γράψει ένα και ξεκινάω να γράφω το δεύτερο. Στον δεύτερο κύκλο, θα δούμε μια άλλη προσέγγιση σε κάποια θέματα γιατί τώρα είναι τα αποτελέσματα με τον τρόπο που χειρίστηκαν οι ήρωες τις παθογένειες», σημείωσε ο δημιουργός του Maestro.

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε ότι η σειρά θα προβληθεί σε όλον τον πλανήτη, εκτός της Κίνας: «Φυσικά και έχω αγωνία. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια ελληνική σειρά. Θα είναι μεταγλωτισμένη σε όλες τις γλώσσες. Θα προβληθεί σε όλον τον κόσμο εκτός από την Κίνα».

Στο podcast του Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξομολογήθηκε τι θα άλλαζε και ποιο είναι το λάθος που μετανιώνει.

«Ένα λάθος έκανα. Άφησα για το τέλος τις ερωτικές σκηνές με την Κλέλια. Ήταν λάθος που δεν υπολόγισα. Στο τέλος φύγαμε από τους Παξούς τσακισμένοι», είπε.

Μάλιστα, ο δημιουργός του Maestro τόνισε: «Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο θα γύρισα τις ερωτικές σκηνές την πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ