Σήμερα το πρωί, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, πραγματοποίησαν το ετήσιο καλοκαιρινό event για τους δημοσιογράφους προκειμένου να τους μεταφέρουν μία πρώτη εικόνα του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η συνάντηση των υπευθύνων του σταθμού του Αμαρουσίου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πραγματοποιήθηκε στο Athénée.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιώργος Ποφάντης, ανακοίνωσε το νέο μουσικό talent show που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου. Πρόκειται για τον απόλυτο διαγωνισμό τραγουδιού, στον οποίο 4 φιναλίστ θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη θέση τους απέναντι από την κριτική επιτροπή.

Το The Final Four θα είναι ένα μουσικό σόου που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Την παρουσίαση του σόου σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Ποφάντης αναλαμβάνει η Ζέτα Μακρυποούλια.

Η Ζέτα θεωρείται από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού καθώς είναι μία παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία στα σόου. Το The Final Four θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hello.gr είδηση προκαλούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Πιο συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή του The Final Four θα βρεθούν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αλλά και η γνωστή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Ελεονόρα Ζουγανέλη. Θα είναι η πρώτη φορά που η Ελεονόρα θα βρεθεί στη θέση της κριτικής επιτροπής. Τόσο ο Μιχάλης όσο και η Ελεονόρα είναι σε συζητήσεις με το σταθμό και εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας τους. Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί και η συνύπαρξη της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη καθώς θα είναι η πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ