Με ένα ακόμα απολαυστικό επεισόδιο έρχεται ο Λούης Πατσαλίδης και το “Λούης Night Show”, απόψε στις 21.20 μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου.

Ο  Λούης για μια ακόμη φορά θα μας προσφέρει την καλύτερη πολιτική και τηλεοπτική σάτιρα ενώ θα υπάρχει μια καλεσμένη – έκπληξη, που κανείς δεν περιμένει. Με “αέρα” Βουλής, αφού σήμερα μόλις ορκίστηκε η Ρούλα Γεωργιάδου εισβάλει στο Σατιρικό Θέατρο, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως Βουλευτής.

Ο Λούης μας έδειξε για πρώτη φορά πως κάνει η Αστέρω όταν εξοργίζεται

Η ίδια, ως πρώτη επιλαχούσα από το “Κίνημα Αλληλεγγύη” πήρε την βουλευτική θέση του κ. Συλλούρη και μετά την ορκωμοσία θα συναντήσει τον γνωστό stand up comedian για μια ανατρεπτική συνέντευξη με έντονη δόση σάτιρας και χιούμορ.

“Λούης Night Show”: Το πάρτυ – έκπληξη με Χρύσω Λέφου στην σκηνή του Σατιρικού θεάτρου

Η συνάντηση είναι γεγονός και το μόνο που αναμένουμε είναι να δούμε όλα όσα έχει να πει για πρώτη φορά, για το νέο βήμα στη ζωή της και πως θα την αντιμετωπίσει ο Λούης ως… Βουλευτής. Σίγουρα τα τρολ και τα πειράγματα δεν θα λείπουν ενώ ερωτήσεις που θέλουμε να απευθύνουμε όλοι θα είναι μέρος της συνέντευξης.

Δείτε φωτογραφία από την συνύπαρξη

 

Απόψε στις 21:20, “Λούης Night Show” για να υποδεχθούμε το Σαββατοκύριακο με χαμόγελο και να γελάσουμε μέχρι τελικής πτώσης.

Δείτε το trailer της πιο ανατρεπτικής εκπομπής για φέτος, με την έκπληξη για τα γενέθλια του, τα νεύρα της Αστέρως αλλά και μια μικρή δόση σάτιρας από αυτή που θα απολαύσουμε απόψε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ