«Έκρηξη» σημειώθηκε στο Πρωινό μετά την προβολή των αποσπασμάτων με τους καβγάδες από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και ο Βαγγέλης Περρής βγήκαν από τα ρούχα τους! Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν τόσο πολύ, που η κουβέντα οδήγησε σε έναν απρόσμενο καβγά του Βαγγέλη Περρή με τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας:

«Έχω μια ένσταση. Είπαμε ΟΚ, reality, ακραίο, ακραιτότατο, όμως… Όταν βγαίνει ο άλλος και λέει απαγορεύονται τέτοιες εκφράσεις, αφού είναι μονταρισμένο το επεισόδιο μην το βάλετε στο επεισόδιο! Δεν μπορεί να λέει απαγορεύονται και στο μονταρισμένο να τις βάζεις τις εκφράσεις για να πουλάς το ριάλιτι! Δεν το βάζεις! Τρελαίνομαι! Τουλάχιστον, ας πουν κανουμε ακραίο ριάλιτι, μαγκιά μας και λέμε και κάκαλα και όλα. Δεν είχε ριάλιτι επιβίωσης όταν ήμουν στον ΣΚΑΪ. Θα έκανα 8% αν είχε Survivor; Γαμ… το»!

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε:

«Είναι λεκές! Αυτή η εκπομπή είναι λεκές, μας βρωμίζει όλους όσοι ασχολούμαστε. Ακούμε πράγματα απαράδεκτα που δεν θα έπρεπε να ακούγονται. Αυτό το πράγμα είναι ένας λεκές! Είναι πολύ κακό πράγμα! Πολύ βρωμιά! Πάρα πολύ κακό θέαμα»!

Το φιλί που έδωσε η Άννα Μαρία Βέλη στο μάγουλο του Νίκου Μπάρτζη, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, πυροδότησε έναν καβγά άνευ προηγουμένου στο Πρωινό. Το σχόλιο που έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού: «Εδω είπε θα παραγγείλω τη βέρα σου! Πόσο χιούμορ;», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βαγγέλη Περρή.

«Όταν βγαίνουμε και λέμε για ανθρώπους. οι οποίοι έχουν δεσμό ότι του έδωσε βέρα… Αυτή τη στιγμή κάνουμε έναν ακραίο σχολιασμό. Βγαίνουμε και λέμε ότι δίνει βέρα στα σοβαρά; Επαναλαμβάνω, είναι ζωές ανθρώπων. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγαίνει στην τηλεόραση και να τις σχολιάζει και να λέει πράγματα που είναι εμφανώς αστεία. Δεν θα ήθελε κανένας να το κάνει αυτό για κανέναν. Δεν θα ήθελα εγώ να βγαίνει κάποιος να μιλάει για τη Νάνσυ και να λέει πράγματα που δεν τα ξέρει», είπε ενοχλημένος.

«Παίρνω την ευθύνη εγώ. Είναι αστείο τώρα αυτό. Ας το βλέπουμε και λίγο αντικειμενικά, καλό είναι…», απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βαγγέλης: Σε μένα το λες αυτό; Σε μένα είπες να το βλέπω αντικειμενικά; Σε μένα; Απευθύνθηκες σε μένα;
Νάνσυ: Και σε σένα, ναι.
Βαγγέλης: Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που έκανες είναι αντικειμενικό; Σοβαρά τώρα; Αυτό που έκανες προηγουμένως θεωρείς ότι είναι αντικειμενικό;
Νάνσυ: Καταρχάς μη μου κουνάς το δάχτυλο. Επανέλαβα αυτό που είπε ο Νίκος «θα παραγγείλω τη βέρα». Αν είναι αληθινό, ψεύτικο, χιουμοριστικό ή όχι, θα κριθεί.
Βαγγέλης: Καλά, ΟΚ. Έγινε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πηγή: Zappit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ