Την εμφάνισή του έκανε και πάλι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σήμερα 11 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μετά τη χθεσινή απουσία του.

Στη χθεσινή εκπομπή ο παρουσιαστής λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους παρενέβη τηλεφωνικά και ξέσπασε με αφορμή ένα ψευδές δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει φύγει από τη ζωή και τόνισε: «Είστε όλη η εκπομπή καλεσμένοι στην κηδεία μου. Δε θα πηγαίνουμε όλοι στον γάμο του Μαυρίκιου, θα έρθετε και στην κηδεία μου. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χυδαίος που με καταδίωκε και έμπαινε σπίτι μου από το μπαλκόνι. Αυτός το έγραψε και έγινε μια άκριτη αναπαραγωγή» είχε πει.

Το πρωί της Τρίτης στην έναρξη της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε αμέσως τον λόγο στον παρουσιαστή, ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

«Υπάρχουν άνθρωποι που σχεδόν με έκλαψαν. Είναι εγκληματικό και ανεπίτρεπτο. Πρόκειται για έναν συγκεκριμένο αλήτη, του οποίου δεν θα του κάνω τη χάρη, ούτε να τον μηνύσω, γιατί όταν μηνύεις κάποιον κάπου θεωρείς ότι έχει κάνει κάτι πολύ κακό και τον βάζεις απέναντι. Ο τύπος είναι για Καιάδα. Ο Καιάδας έχει κλείσει, έχουμε περάσει σε άλλο πολιτισμικό επίπεδο, οπότε τελειώνω με το συγκεκριμένο» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο της χθεσινής του απουσίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ