Με ένα επεισόδιο γεμάτο δράση, η ομάδα της εκπομπής ζει μαζί με τους “βατραχανθρώπους” για 8 ολόκληρες μέρες, καταγράφοντας σε θάλασσα και ξηρά την καθημερινότητά τους…

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη των «24 ΩΡΩΝ» διεισδύουν στα άδυτα της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ), που αποτελεί την πιο επίλεκτη μονάδα της Εθνικής Φρουράς. Για πρώτη φορά στην ιστορία της κυπριακής τηλεόρασης, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν λεπτό προς λεπτό την περιβόητη “διαβολο-εβδομάδα”, όπου δοκιμάζεται το σώμα και η ψυχή των μελών του σχολείου υποβρυχίων καταστροφών.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου, οι «24 ΩΡΕΣ» έρχονται με ένα επεισόδιο γεμάτο δράση και πρωτόγνωρες εικόνες. Η ομάδα της εκπομπής έζησε με τους “βατραχανθρώπους” για 8 ολόκληρες μέρες καταγράφοντας σε θάλασσα και ξηρά την καθημερινότητα τους. Οι ΟΥΚΑδες “αποκαλύπτονται” και στέλνουν σε όλους τους Κυπρίους μηνύματα θάρρους, πατριωτισμού και ακμαιότατου ηθικού σε μια περίοδο όπου η τουρκική προκλητικότητα είναι στα ύψη. Μια μονάδα που είναι για αυτούς τους λίγους που δεν καταλαβαίνουν από ανθρώπινα όρια και έταξαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της πατρίδας.

Οι «24 ΩΡΕΣ» φέρνουν σε πρώτο πλάνο τις επίλεκτες ομάδες επιχειρήσεων των ΟΥΚ, οι οποίες δρουν σε θάλασσα και ξηρά, ανεξαρτήτως καιρικών και άλλων συνθηκών.

Μην χάσετε την περιβόητη “διαβολο-εβδομάδα”, όπου δοκιμάζεται το σώμα και η ψυχή των μελών του σχολείου υποβρυχίων καταστροφών. Δύο ώρες ύπνου σε μια ολόκληρη βδομάδα, έντονες και απρόβλεπτες δοκιμασίες, πραγματικές συνθήκες αιχμαλωσίας, τεστ πανικού και τόσα άλλα τα οποία ελάχιστοι καταφέρνουν να περάσουν.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, oι ΟΥΚάδες έρχονται στις «24 ΩΡΕΣ», σ’ ένα επεισόδιο διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα και που σίγουρα θα καθηλώσει.

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

ΟΙ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚ – ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 21:20 ΣΤΟΝ ALPHA ΚΥΠΡΟΥ

Ένα επεισόδιο γεμάτο δράση και πρωτόγνωρες εικόνες μας επιφυλάσσουν οι 24 ΩΡΕΣ αυτό το Σάββατο.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής διεισδύουν στα άδυτα της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ), που αποτελεί την πιο επίλεκτη μονάδα της Εθνικής Φρουράς.

Μια μονάδα που είναι για αυτούς τους λίγους που δεν καταλαβαίνουν από ανθρώπινα όρια και έταξαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της πατρίδας.

Η ομάδα της εκπομπής έζησε με τους "βατραχανθρώπους" για 8 ολόκληρες μέρες καταγράφοντας σε θάλασσα και ξηρά την καθημερινότητα τους.

Οι ΟΥΚΑδες "αποκαλύπτονται" και στέλνουν σε όλους τους Κυπρίους μηνύματα θάρρους, πατριωτισμού και ακμαιότατου ηθικού σε μια περίοδο όπου η τουρκική προκλητικότητα είναι στα ύψη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της κυπριακής τηλεόρασης, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν λεπτό προς λεπτό την περιβόητη "διαβολο-εβδομάδα" όπου δοκιμάζεται το σώμα και η ψυχή των μελών του σχολείου υποβρυχίων καταστροφών.

Δύο ώρες ύπνου σε μια ολόκληρη βδομάδα, έντονες και απρόβλεπτες δοκιμασίες, πραγματικές συνθήκες αιχμαλωσίας, τεστ πανικού και τόσα άλλα τα οποία ελάχιστοι καταφέρνουν να περάσουν.

Επίσης γνωρίζουμε τις επίλεκτες ομάδες επιχειρήσεων των ΟΥΚ οι οποίες δρουν σε θάλασσα και ξηρά ανεξαρτήτως καιρικών και άλλων συνθηκών.

Οι ΟΥΚάδες έρχονται στις 24 ΩΡΕΣ, σε ένα επεισόδιο διαφορετικό από όλα τα άλλα και το οποίο θα καθηλώσει.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου, στις 21:20 από τον Alpha Κύπρου και σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη.

#24wres #alphacyprus #cyprus #Greece

Constantinos Constantinou Constantinos Constantinou II Constantinos Constantinou – Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου Giorgos Ntaoulis Kostas Mihael Andreas Danielidis George Antonas Kostanti Meli Andreas Ioannou Chris Orp Antonis Shiatis Andreas Tselepos Rea Sofouli Petros Petrou Larmou Constantia Panayiotis Othonos Maria Anastasiou Michael Christoforou Alpha Κύπρου AlphaNews.Live Alpha TV Υπουργείο Άμυνας Εθνική Φρουρά ΟΥΚ'' 4000 Χρόνια Ελληνικός Στρατός/4000 Years Hellenic Army Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων Κομαντα,καταδρομεις βατραχανθρωποι Πεζοναυτες Χαράλαμπος Πετρίδης – Charalambos Petrides Charalambos Petrides Charalambos Petrides

Posted by 24 ΩΡΕΣ on Monday, January 11, 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ