Με ένα πλούσιο και ποικιλόμορφο Πρόγραμμα σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό Προγραμματισμό, ο ALPHA Κύπρου διανύει μια κορυφαία σε ποιότητα περιεχομένου σεζόν που φαίνεται να τραβά τα βλέμματα των περισσότερων τηλεθεατών. Τελικός Κυπέλλου Κύπρου, Λούης Night Show, ΣΑΣΜΟΣ κυριαρχούν απόλυτα και στον πίνακα με τις 25 κορυφαίες εκπομπές του μήνα!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen για ολόκληρο τον μήνα Μάιο, ο ALPHA Κύπρου ήταν πρώτος σε τηλεθέαση στο Σύνολο του Πληθυσμού με ποσοστό 16,9%, στην δεύτερη θέση ήταν ο ΑΝΤ1 με 13,9%, στην τρίτη θέση ήταν το Omega με 11,2% , στην τέταρτη θέση ήταν το ΣΙΓΜΑ με 11% και στην πέμπτη θέση ήταν το ΡΙΚ1 με 9,6%.

Σε ότι αφορά τα Δυναμικά Κοινά (18 – 54) ο ALPHA Κύπρου ήταν και πάλι πρώτος με ποσοστό 15% με τα υπόλοιπα κανάλια να ακολουθούν. Στο ίδιο κοινό στην Prime Time ζώνη ο ALPHA Κύπρου ήταν πρώτος με 17,4%.

Κυριαρχία και στα βραδινά Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων για τον ALPHA για όλο το Μάιο. Σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen πρώτο σε τηλεθέαση βραδινό Δελτίο ειδήσεων ήταν του ALPHA Κύπρου με ποσοστό 16,9% στην δεύτερη θέση ήταν ο ΑΝΤ1 με 15,1%, στην τρίτη θέση ήταν το OMEGA με 13,2%, στην τέταρτη θέση ήταν τον ΡΙΚ1 με 11,3% ενώ στην πέμπτη και τελευταία θέση ήταν το ΣΙΓΜΑ με 9,4%.  

Εντυπωσιακά ήταν τα ποσοστά του ALPHA Κύπρου και στην Prime Time ζώνη, (τις ώρες που οι περισσότεροι τηλεθεατές παρακολουθούν τηλεόραση) με το ποσοστό του ALPHA να εκτοξεύεται στο 19,9%, με τον ΑΝΤ1 να είναι στη δεύτερη θέση με 14,3%, το Omega στην τρίτη θέση με 11,2%, το ΣΙΓΜΑ στην τέταρτη θέση με 11,1% και το ΡΙΚ στην πέμπτη θέση με 9,1%.

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις του ALPHA Κύπρου για όλο το μήνα Μάιο

Η απόλυτη κυριαρχία επιβεβαιώνεται και στον πίνακα με τις 25 κορυφαίες εκπομπές του μήνα, οι οποίες ήταν όλες ανεξαιρέτως του ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ